Inchide Inchide
Grigorescu Group
01
OferteRecomandate
03
Echipa Noastra

            La baza echipei Florin și Anamaria există o puternică legătură: experți imobiliari la birou, soț - soție, acasă, aceștia reușesc cu succes să îmbine cele două planuri: profesional respectiv personal.

 

            Comunicare permanentă, încrederea unuia în celălalt, optimismul și respectul i-a ajutat să dea viață proiectului GRIGORESCU FAMILY GROUP.

 

            Ei subscriu citatului: "Când visăm singuri este doar un vis, dar când mai mulţi visează împreună este începutul unei noi realităţi." Friedensreich Hundertwasser.

 

            O realitate, în care fac această meserie cu seriozitate și pasiune pentru că le place să lucreze cu oamenii, să stabilească relații puternice, de încredere și de durată.

 

            Firi competitive au ales un mod de lucru profesionist, chiar dacă e o provocare pe piața imobiliară din România, lor le plac provocările, pentru că asta îi motivează să învețe tot ce e nou și să se dezvolte continuu pe toate planurile.

 

            Sunt persoanele care știu SĂ ASCULTE nevoile clienților, să le fie aproape și să le ofere toate cunoștiințele lor, pe întreg parcursul procesului de tranzacționare a proprietății.

 

            Mulțumirea și recomandarea clienților îi face mai buni cu fiecare tranzacție încheiată.

04 De ce sa lucrezi cu noi Performante
  • 30ziledurata medie
    de tranzactionare
  • agentidedicati 100%
    pentru tine
  • 500+Proprietati
    tranzactionate
05
Despre noi Parerea Clientilor
Bună ziua! Mulțumim pentru tot! Suntem foarte mulțumiți! Am avut o colaborare plăcută și fără incidente. În viitor vom mai apela la dvs. când vom avea nevoie!
Chiș Ioana
Multumesc mult pentru ajutor, am ramas foarte multumiti de serviciile acordate de agentia Grigorescu Group. Daca doriti servicii de calitate va recomand cu incredere serviciile lor. Cu drag, familia Cojocaru.
Cojocaru A.
O colaborare foarte reusita care s-a incheiat cu semnarea contractului de vanzare-cumparare. Florin a fost foarte prompt in a ne raspunde la intrebari, la returnarea apelurilor, ne-a ajutat si indrumat de fiecare data cand am avut nevoie. Experienta si profesionalismul isi spun cuvantul, si vom apela de fiecare data cand vom avea nevoie.
Alexandru I.
Bună ziua, Legat de întreg procesul de vânzare cumpărare: am fost foarte mulțumiți de colaborarea noastră, apreciem profesionalismul, onestitatea și deschiderea de care ați dat dovadă; sperăm să mai colaborăm și cu alte ocazii.
Lavinia B.
Mult profesionalism, tineti-o tot asa 👍
Mircea L.
Profesionalism, competenta, amabilitate, proptitudine E o bucurie sa intalnesti astfel de oameni. Au stiut din prima ce fel de apartament cautam.
Cosmin Ghe.
Am avut parte de cea mai bună colaborare. Experiența cu Anamaria, a fost foarte placută, am primit foarte mult ajutor şi multe sfaturi utile. Sunt foarte mulțumită. Am apreciat rapiditatea şi disponibilitatea. Recomand cu încredere!
S. Csilla
Noi am avut o experienta foarte buna cu aceasta agentie. Dupa aproape 2 luni in care apartamentul era in portofoliu la nenumarate agentii, Grigorescu Group au reusit sa il vanda intr-o saptamana exact cum au promis! Anamaria s-a ocupat foarte profi de tot. Multumim si va dorim mult succes!
F. T. Gerda
Deși am avut mereu o retinere in a colabora cu agentiile imobiliare, crezând că este mai ușor și mai puțin costisitor pe cont propriu, într-un final am apelat totuși la omul, agentul si profesionistul Florin Grigorescu pentru vânzarea a două garsoniere. Am rămas plăcut surprinsă de profesionalismul lui Florin, care în mai puțin de două săptămâni de la semnarea contractului de reprezentare, a reușit să tranzactioneze ambele imobile și totodată să se ocupe de toate actele necesar. Recomand cu drag omul Florin Grigorescu, o persoană sinceră, care își dă tot interesul să fie totul în regulă atât pentru vânzător cât și pentru cumpărător
Florin Paun
Am colaborat cu Florin Grigorescu recent cand cautam cea mai buna solutie pentru proiectul familial pe care doream sa il incepem. Bun cunoscator al pietei si atent la cerintele noastre, dupa prima vizionare programata, am hotarat sa ne mutam intr-un apartament nou spatios, luminos care intrunea toate cerintele noastre. Tot cu ajutorul si implicarea totala a lui Florin, am vandut si apartamentul nostru vechi intr-un timp foarte scurt si la pretul solicitat de noi. Pe scurt, pentru noi, colaborarea cu Florin Grigorescu a insemnat: atentie, seriozitate, onestitate, transparenta si rapiditate
Andreea M.
Am avut oportunitatea sa colaborez cu Anamaria Grigorescu, un om extraordinar cat si un profesionist cu adevarat. Anamaria este serioasa si prompta, e punctuala si bine organizata, se implica foarte mult si e calma. O recomand cu incredere pentru ca lucrand cu ea, tu ca si client, scapi de toate emotiile, gandurile, incertitudinea si agitatia unei tranzactii imobiliare. Multumesc frumos Anamaria si iti doresc mult succes pe viitor!
Valeriu Pop
Inapoi
Inapoi
Inainte
Inainte