Inchide Inchide

Agent Imobiliar FlorinGrigorescu

      

              Specializat în vânzarea de proprietati pe segmentul rezidențial, Florin Grigorescu, ofera de aproape doua decenii, servicii de neegalat pe piața imobiliară, pentru fiecare dintre clienții săi.
              Născut și crescut în Ploiești, iar apoi în București a întrat în lumea imobiliara in 2003, odată cu mutarea sa in Cluj-Napoca.
              Datorită vastei experiente, afirmă că practică această meserie la nivel de ARTĂ pentru că stăpânește cu măiestrie tehnica negocierii si întreg procesul de tranzactionare.
              Cheia succesului său este simplă: o adevărată pasiune și un entuziasm contagios pentru întreg domeniul imobiliar.
              Pentru că e o persoană îndrăzneață și ambițioasă, căreia ii plac provocările dar si rezultatele a ales un mod de lucru profesionist, asa cum ii place lui sa spună, ca e un agent plătit la succes.
              Ia în portofoliul său cu mult entuziasm și curaj proprietăți în care vede o provocare sau îi trezesc emoții, pentru că face totul cu pasiune, iar dacă își propune ceva e de neoprit.
              E omul direct, căruia nu ii place sa piardă timpul, pentru ca știe cât e de valoros; timpul înseamnă bani, iar lui îi plac banii. Trăiește pentru acțiune iar asta se vede în rezultatele sale, finalizând numeroase tranzacții în cel mult 30 de zile.
              Încrederea care o are în el și în ceea ce face o vei simți de îndată ce îl întâlnești. Va știi de pe intreg parcursul procesului de tranzacționare ceea ce urmează pentru că îi place sa fie mereu cu doi pași înaintea a ceea ce gândesc și își doresc ceilalți.
              În afara domeniului imobiliar este un soț si un tata prezent si implicat în viață celor mai dragi persoane.

              Pentru el familia reprezinta cea mai importantă realizare, a vieții.
              La sfârșit de săptămână, il poti întâlni prin parc cu bicicleta alături de copii, la un pescuit sau încercând cele mai bune restaurante din Cluj, sau de ce nu, din întreaga țară, pentru ca adora sa călătorească.

Agent Imobiliar AnamariaGrigorescu

 

              Născută si crescuta în Cluj-Napoca, Anamaria Grigorescu, a absolvit "Liceul Teoretic Avram Iancu" iar apoi și-a continuat studiile la Facultatea de Drept din cadrul "Universitatii Babeș-Bolyai", în urma căreia a obținut diploma de jurist.
              Legând cele doua fire ale mediului educational și cel vocational a îmbrățișat, profesia de consilier imobiliar, in ianuarie 2017, moment în care l-a cunoscut și pe soțul său Florin, alături de care a început acest proiect de succes, numit Grigorescu Family Group.
              Azi, afirmă cu încredere, că deține cheia succesului in vanzarea unui imobil deoarece este o susținătoare loiala și acerbă a interesului superior al clienților săi. În urma experienței Anamaria, a dobandit o capacitate extraordinară de a negocia și de a veni mereu cu soluții creative pentru a executa orice tranzacție. Din prima clipă se asigură de situația juridică și verifica cu exigența fiecare act.
              Odată ce o vei întâlni, vei gasi în ea un partener loial care îți ofera servicii imobiliare profesioniste, salvându-ti timp, bani și nervi. Pentru a se asigura ca e lângă tine, pe tot parcursul acestui proces de tranzactionare si ca veți sarbatorii impreuna succesul, a ales un mod de lucru profesionist.
              Pe lângă profesia de agent imobiliar Anamaria este soție și mama, ceea ce o face o femeie fericită și împlinită. Pentru ea "Familia nu este cel mai important lucru. Este totul."- Michael J. Fox.
              În timpul liber ii place să petreacă timp cu copiii, să citească, sa călătorească și să se bucure de fiecare clipă pe care viața i-o oferă.
 

Agent Imobiliar OctavianCuculea

          Octavian este de origine din București. A venit în Cluj pentru a urma căile lui Hipocrate, studiind la UMF Iuliu Hațieganu și profesând în domeniul recuperării medicale. A rămas însă deschis către cărțile împărțite de univers și a descoperit că poate fi de folos omului în mai multe moduri.
          În ceea ce îl privește, entuziasmul și energia pozitivă este fără egal. Un om trecut prin multe domenii și introdus către multe tipuri de oameni, ceea ce l-au făcut să înțeleagă nevoia și dorința oricărui client. Pentru el, serviciul său trebuie să îi reprezinte dezvoltarea și pasiunea. De aceea clientii il considera un agent imobiliar plin de profesionalism, răbdare și calm.

          Efortul său nu este niciodată epuizat, ci mereu focalizat pe interesele clienților Grigorescu Group.
          Octavian e conștient că el stă la răscrucea unor decizii importante pentru oamenii pe care îi servește, așa că ține morțiș să încropeze o amintire plăcută și semnificativă în memoria lor.
          Colaborează cu Octavian pentru vânzarea ta și va fi o experiență valoroasă chiar prin ea însăși

Secretariat MarcelaDeac

          Marcela este un membru dinamic al echipei Grigorescu Group.
          Născută in judetul Cluj a ales sa-si traiasca viata alaturi de familie in orasul Cluj-Napoca unde s-a dezvoltat si profesional. Având o carieră anterioară de 12 ani în domeniul vânzărilor, aceasta a dobandit experienta in comunicarea cu oamenii. Cunoaște foarte bine cum să abordeze fiecare client si înțelege importanța oferirii celui mai înalt nivel de servicii.
          Marcela a ales un mod de lucru profesionist și afirmându-și dorința de a face față unor noi provocări se alatură echipei GRIGORESCU FAMILY GROUP plină de optimism, incredere si ambiție.
          Fire competitivă alege să intre în acest nou domeniu plină de motivație si de dorința de a cunoaște tot ce este nou, dorind să se dezvolte continuu pe toate planurile.
          Cand este libera, aceasta adora sa calatoreasca si sa petreaca timp alaturi de familie și de prieteni.