Inchide Inchide
Ascunde Detalii
Alegerea potrivită pentru un business prosper!
849.900€
 • 10 Camere
 • 8 Bai
 • 575 mp Suprafata

Alegerea potrivită pentru un business prosper!

Descriere

            Azi am plăcerea să te invit să descoperim împreună o spectaculoasă proprietate, poziționată în cartierul Someșeni, Cluj-Napoca.

            Odată ajunși în fața ei observăm că aceasta este formată dintr-o încântătoare casă și un superb centru SPA. Important de precizat este faptul că este dedicata exclusiv celor ce își doresc un business funcțional indiferent de anotimp iar dacă nu știai zona Băile Someșeni este cunoscută de peste 100 de ani pentru puterile miraculoase ale apei sărate ce vine din acest pământ plin de sănătate.

            În suprafață utilă de 575 mp este compusă din cele 2 corpuri: casă propriu-zisă care are 7 camere formate din living, bucătărie, 6 dormitoare, 4 băi și zona SPA cu 6 jacuzzi, zona recepție, vestiare, salina, saună umedă și uscată, birou, sală de așteptare, 4 încăperi masaj, grupuri sanitare.

            Cum intrăm pe poartă casei, pătrundem în acest tărâm de poveste cu o curte generoasă de 500 mp, îngrijită, plină de verdeață și culoare.

            Aici îți poți imagina zile pline de relaxare sub razele calde ale soarelui sau weekend-uri alături de familie în foișorul de lângă grătarul încins. Cred că poți chiar să observi copiii plini de energie care aleargă pe iarbă proaspătă iar pe tine bucurându-te de zumzetul lor, în timp ce savurezi o cafea pe banca din colțul tău de rai.

            Lăsăm curtea sub cântecul păsărilor și pășim pe scară exterioară ce ne invită în casă.

            De cum am intrat în holul invadat de lumina soarelui, obervam livingul spațios și primitor care ne îndeamnă să luăm loc pe colțar de unde putem admira întreagă încăpere. Bucătăria este locul unde cu siguranță vei găti cele mai pricepute feluri de mâncare pe care le vei savura alături de cei dragi, în acel loc de luat masa, special amenajat pentru tine .

            Tot în living aproape de colțarul pe care ne-am așezat cu siguranță ți-a atras atenția șemineul care vreau să îți spun că e funcțional și întregește atmosfera acestei zone, mai ales în serile de iarnă friguroase, cu o cană de vin fiert în mâna.

            Acum că ți-am arătat locul unde cu siguranță vei crea multe amintiri alături de familia ta, vom urca în siguranță pe aceste scări călduroase din lemn masiv spre dormitoare.

            Ajunși sus observăm din hol 6 uși, care deschid 6 camere cu terasă fiecare, pe care le poți personaliza fie dormitoare cum sunt în acest moment pentru ca fiecare membru al familiei să se bucure de intimitatea lui , fie poate și un birou în propria casă sau orice îți doreșți, pentru că spațiul generos îți permite.

            În capătul holului e gândită o zona caldă cu grinzi de lemn, un loc de relaxare dar și de joacă în care timpul își pierde sensul, într-o companie plăcută. De aici avem ieșire spre terasa mare a casei .

            Știu că îți doreșți să mai rămânem în casă și chiar vreau să iei cu ține primele tale amintiri din acest loc, în timp ce eu te rog să coborâm împreună în curte pentru ați arăta și zona de relaxare a SPA-ului, care are atât intrarea ei separată cât și din curtea casei. Poate îți doreșți că această casă să o transformi într-o zona de cazare a clinetilor de la SPA. Totul este posbil!

            De cum am deschis poarta vreau să observi sezlongurile și cele 2 ciubere exterioare, pline cu sănătate primită din adâncurile pământului prin această apă sărată.

            Odată ce am pășit înăuntru suntem întâmpinați de zona de recepție, frumos amenajată de unde atmosfera de liniște se instalează instant în tot corpul sub o melodie de relaxare și un aer ușor sărat. Pătrunși de această stare ne îndreptăm spre zona SPA, evident după ce am vizitat zona vestiarelor. Aici poți alege ce îți doreșți, o sesiune de relaxare într-unul din cele 6 jacuzzi cu apă sărată din adâncurile pământului, o detoxifiere în saună uscată sau în cea umedă, o gură de aer curat în timp ce citeșți o carte în salina cu sare adusă chiar de la Praid.

            Și asta nu e tot, ajungem și la masaj unde oferta e la fel de diversificată și putem alege: un masaj pe pat de sare, relaxare pe pat cu apă, țin să menționez că e unic în țară noastră, masaj cu pietre vulcanice etc.

            După o așa experiență sunt sigur că ai încredere că am găsit atât business-u cât și casă pe care tu ți-ai droit-o.
 
            Vreau să știi că atât zona casei cât și zona de SPA se tranzacționează complet mobilate și utilate și sunt incluse în prețul de vânzare.

            Așa cum ai putut observa materialele folosite la realizarea acestui loc magic sunt de o calitate superioară.

            Țin să precize că viitorii proprietari se pot bucură de locurile de parcare chiar din față casei.

            Dacă ți-a plăcut această călătorie și îți doreșți această proprietate sau te-ai îndrăgostit de ea dar încă nu te-ai convins 100%, sună-mă și hai la vizionare!

Caracteristici
 • Zona: Someseni
 • Reper: Baile Someseni
Caracteristici generale
 •  Acoperis:Tigla
 •  Bucatarie:Mobilata Utilata
 •  Calorifere:Aluminiu
 •  Ferestre Casa:Term. PVC
 •  Incalzire Casa:Centrala Termica
 •  Materiale:Caramida Porotherm Beton Armat Lemn
 •  Pereti:Faianta Tapet Lavabil Marmura
 •  Plansee:Beton Armat
 •  Podele:Parchet Gresie Marmura, granit
 •  Stadiu Finisare:Modern
 •  Strazi:Asfaltate Mijloace de transport in comun Iluminat stradal
 •  Structura Casa:Beton
 •  Utilitati:Curent Apa Canalizare Gaz Cablu TV
Harta
Video
Container Guide
0756 764 721 whatsapp