Inchide Inchide

Listeaza cu Noi

            Alegerea agentului imobiliar corect pentru a vă vinde casa este una dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua. Poate fi diferența dintre casa dvs. care stă pe piață luni de zile sau opțiunea de a vinde în cel mai scurt timp și la cel mai bun preț!

 

            Casa dvs. este un bun foarte personal, important și valoros și poate fi un efort emoțional și complicat să-l vindeți, mai ales pe piața provocatoare de astăzi. Numeroase întrebări și preocupări vor trebui abordate, iar sfaturile și consultările pe care le primiți pot face o diferență extraordinară în rezultate.

 

            Marketingul și publicitatea, fotografia, expunerea pe internet, organizarea și prezentarea, expunerea înainte de punerea pe piață, contactul cu agenții colaboratori sunt principale noastre atuuri.

 

            Grigorescu Group este cu adevărat o Companie Imobiliară cu servicii complete, iar Florin si Anamaria nu sunt doar agenți imobiliari, ci și negociatori foarte buni. 

 

            Ei și echipa lor au experiență dovedită de succes, nu doar în vânzarea de proprietăți, ci în obținerea de rezultate record pentru clienții lor.

Trimite-ne proprietatea si te contactam imediat

1. Informatii personale

2. Informatii oferta

3. Detalii oferta

Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.