Inchide Inchide

Imobiliare Cluj GrigorescuGroup

            La baza echipei Florin și Anamaria există o puternica legatura: experți imobiliari la birou, soț - soție, acasă, aceștia reușesc cu succes să îmbine cele doua planuri: profesional respectiv personal.

 

            Comunicare permanentă, încrederea unuia în celalalt, optimismul și respectul i-a ajutat să de-a viață proiectului GRIGORESCU FAMILY GROUP.

 

            Ei subscriu citatului: "Când visăm singuri este doar un vis, dar când mai mulţi visează împreună este începutul unei noi realităţi." Friedensreich Hundertwasser.

 

            O realitate, în care fac această meserie cu seriozitate și pasiune pentru că le place să lucreze cu oamenii, să stabilească relații puternice, de încredere și de durată.

 

            Firi competitive, au ales un mod de lucru profesionist, chiar dacă e o provocare pe piața imobiliară din România, lor le plac provocările, pentru că asta îi motivează să învețe tot ce e nou și sa se dezvolte continuu pe toate planurile.

 

            Sunt persoanele care știu SA ASCULTE nevoile clientilor, să le fie aproape și să le ofere toate cunoștiințele lor, pe intreg parcursul procesului de tranzactionare a proprietății.

 

            Mulțumirea și recomandarea clienților ii face mai buni cu fiecare tranzacție încheiată.

Echipa Noastra
Istoria Noastra

            Familia Grigorescu a prins viață prin formarea minunatei echipe atât profesională cât și personală dintre Florin și Anamaria. Cei doi sunt binecuvântați de a fi părinții a 3 minunați copii: Diana, Bianca și Cezar.

 

            Fiecare membru al familiei Grigorescu este o persoană importantă și un erou, atât pentru familie cât si pentru pentru cei care îi cunosc.

 

            Celor din familia Grigorescu le place sa spună despre ei, ca familie, ca sunt cele cinci elemente esențiale ale vieții: aer, foc, pământ, apa și metal.

 

            Datorită sentimentelor și strânsei legături pe care o au, ei acționează unul asupra altuia, născându-se rând pe rând unul din altul, fiecare aducand o contribuție la echilibrul și farmecul familiei.

 

            Florin - focul - tata, o forță vitală a familiei ce insufla un puternic sentiment de încredere tuturor. Cald dar în același timp o personalitate puternică.

 

            Anamaria - aerul - mama, conectată si prezenta la nevoile fiecaruia. Legătura si calea de comunicare între toți ceilalți.

 

            Diana - pamantul - o fata liniștită, răbdătoare, ancorata care ne amintește că suntem chiar acele fiinţe magnifice care ar trebui să fim.

 

            Bianca - metalul - o fată energică cu imaginaţia bogată și o inteligenţă profundă, care te învață să trăiești clipa.

 

            Cezar - apa - un băiat vioi, cu o personalitate puternică ce dă viața întregii familii. Sufletul său pur, îți dă putere sa crezi ca totul e posibil chiar și imposibilul.

 

            Cinci personalități diferite, fiecare cu farmecul ei, creează o atmosfera plină de dragoste în care își desfășoară activitatea, zi de zi. Nu e o familie perfectă, cum chiar ei recunosc. Orice familie are poveste ei; chiar dacă uneori apar conflicte, știu să depașeasca momentul cu calm, pentru ca sunt conștienți că oricât de dificilă este comunicarea cu o persoană, întodeauna există o soluție acceptată dacă e bazată pe argumente solide.

 

            În această familie întâlnim multă galăgie și veselie, totul fiind trăit la intensitate. Banalele ieșirile în parc cu bicicleta sau în mall la cumpărături lăsa în sufletele lor amintiri eterne.

 

            Le place sa călătorească la mare, la munte, în toate părțile țării și nu numai. Călătoriile cu ei sunt o adevărată poveste, desprinsă din filme.

 

            În tot ceea ce fac se ghidează după un citat: "Familia - Singuri mergem mai repede dar împreună ajungem mai departe!".