Inchide Inchide

AnamariaGrigorescu

            Născută si crescută în Cluj-Napoca, Anamaria Grigorescu, a absolvit "Liceul Teoretic Avram Iancu" iar apoi și-a continuat studiile la Facultatea de Drept din cadrul "Universității Babeș-Bolyai", în urma căreia a obținut diploma de jurist.

 

            Legând cele două fire ale mediului educațional și cel vocațional a îmbrățișat, profesia de consilier imobiliar, in ianuarie 2017, moment în care l-a cunoscut și pe soțul său Florin, alături de care a început acest proiect de succes, numit Grigorescu Family Group.

 

            Azi, afirmă cu încredere, că deține cheia succesului in vânzarea unui imobil deoarece este o susținătoare loială și acerbă a interesului superior al clienților săi. În urma experienței Anamaria, a dobândit o capacitate extraordinară de a negocia și de a veni mereu cu soluții creative pentru a executa orice tranzacție. Din prima clipă se asigură de situația juridică și verifica cu exigența fiecare act.

 

            Odată ce o vei întâlni, vei gasi în ea un partener loial care îți oferă servicii imobiliare profesioniste, salvându-ți timp, bani și nervi. Pentru a se asigura că e lângă tine, pe tot parcursul acestui proces de tranzacționare și că veți sărbătorii împreună succesul, a ales un mod de lucru profesionist.

 

            Pe lângă profesia de agent imobiliar Anamaria este soție și mamă, ceea ce o face o femeie fericită și împlinită. Pentru ea "Familia nu este cel mai important lucru. Este totul."- Michael J. Fox.

 

            În timpul liber îi place să petreacă timp cu copiii, să citească, să călătorească și să se bucure de fiecare clipă pe care viața i-o oferă. 

Ofertelemele