Inchide Inchide

Agent Imobiliar AnamariaGrigorescu

            Născută si crescuta în Cluj-Napoca, Anamaria Grigorescu, a absolvit "Liceul Teoretic Avram Iancu" iar apoi și-a continuat studiile la Facultatea de Drept din cadrul "Universitatii Babeș-Bolyai", în urma căreia a obținut diploma de jurist.

 

            Legând cele doua fire ale mediului educational și cel vocational a îmbrățișat, profesia de consilier imobiliar, in ianuarie 2017, moment în care l-a cunoscut și pe soțul său Florin, alături de care a început acest proiect de succes, numit Grigorescu Family Group.

 

            Azi, afirmă cu încredere, că deține cheia succesului in vanzarea unui imobil deoarece este o susținătoare loiala și acerbă a interesului superior al clienților săi. În urma experienței Anamaria, a dobandit o capacitate extraordinară de a negocia și de a veni mereu cu soluții creative pentru a executa orice tranzacție. Din prima clipă se asigură de situația juridică și verifica cu exigența fiecare act.

 

            Odată ce o vei întâlni, vei gasi în ea un partener loial care îți ofera servicii imobiliare profesioniste, salvându-ti timp, bani și nervi. Pentru a se asigura ca e lângă tine, pe tot parcursul acestui proces de tranzactionare si ca veți sarbatorii impreuna succesul, a ales un mod de lucru profesionist.

 

            Pe lângă profesia de agent imobiliar Anamaria este soție și mama, ceea ce o face o femeie fericită și împlinită. Pentru ea "Familia nu este cel mai important lucru. Este totul."- Michael J. Fox.

 

            În timpul liber ii place să petreacă timp cu copiii, să citească, sa călătorească și să se bucure de fiecare clipă pe care viața i-o oferă.