Inchide Inchide

Agent Imobiliar FlorinGrigorescu

            Specializat în vânzarea de proprietati pe segmentul rezidențial, Florin Grigorescu, ofera de aproape doua decenii, servicii de neegalat pe piața imobiliară, pentru fiecare dintre clienții săi.

 

            Născut și crescut în Ploiești, iar apoi în București a întrat în lumea imobiliara in 2003, odată cu mutarea sa in Cluj-Napoca.

 

            Datorită vastei experiente, afirmă că practică această meserie la nivel de ARTĂ pentru că stăpânește cu măiestrie tehnica negocierii si întreg procesul de tranzactionare.

 

            Cheia succesului său este simplă: o adevărată pasiune și un entuziasm contagios pentru întreg domeniul imobiliar.

 

            Pentru că e o persoană îndrăzneață și ambițioasă, căreia ii plac provocările dar si rezultatele a ales un mod de lucru profesionist, asa cum ii place lui sa spună, ca e un agent plătit la succes.

 

            Ia în portofoliul său cu mult entuziasm și curaj proprietăți în care vede o provocare sau îi trezesc emoții, pentru că face totul cu pasiune, iar dacă își propune ceva e de neoprit.

 

            E omul direct, căruia nu ii place sa piardă timpul, pentru ca știe cât e de valoros; timpul înseamnă bani, iar lui îi plac banii. Trăiește pentru acțiune iar asta se vede în rezultatele sale, finalizând numeroase tranzacții în cel mult 30 de zile.

 

            Încrederea care o are în el și în ceea ce face o vei simți de îndată ce îl întâlnești. Va știi de pe intreg parcursul procesului de tranzacționare ceea ce urmează pentru că îi place sa fie mereu cu doi pași înaintea a ceea ce gândesc și își doresc ceilalți.

 

            În afara domeniului imobiliar este un soț si un tata prezent si implicat în viață celor mai dragi persoane.

 

            Pentru el familia reprezinta cea mai importantă realizare, a vieții.

 

            La sfârșit de săptămână, il poti întâlni prin parc cu bicicleta alături de copii, la un pescuit sau încercând cele mai bune restaurante din Cluj, sau de ce nu, din întreaga țară, pentru ca adora sa călătorească.